fbpx

Паксон

МОНТЕР НА ОПРЕМА ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА

  • Полно работно време
Месечна плата:

МОНТЕР – ИНСТАЛАТЕР НА DAIKIN ОПРЕМА ЗА ЛАДЕЊЕ И ГРЕЕЊЕ

регион: Скопје

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Средна стручна спрема, пожелно од техничка струка
  • Со и без работно искуство
  • Возачка дозвола Б категорија

ЛИЧЕН ПРОФИЛ:

  • Одговорна и лојална личност
  • Самоиницијативност и посветеност на работата
  • Подготвеност за индивидуална и тимска работа
  • Посветено и навремено извршување на работните задачи
Преглед на работа

Паксон

ПАКСОН ДОО - HOME COMFORT EXPERT ПАРТНЕР НА DAIKIN ЗА МАКЕДОНИЈА