fbpx

Miss spice accessories

ПРОДАВАЧ/КИ

  • Полно работно време

Miss spice accessories има потреба од Продавач/ки.

Потребни квалификации:

  • комуникативна, ведра и амбициозна личност

Ние нудиме:

  • фиксна плата
    40 работни часа неделно
Преглед на работа

Miss spice accessories