fbpx

Лингвафан, Центар за странски јазици и компјутери

Професор по ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

Училиште за странски јазици ЛИНГВАФАН има потреба од професор по ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК за работа попладне, со физичко присуство и онлајн.

Лингвафан, Центар за странски јазици и компјутери

Училиште странски јазици

За да аплицирате на оваа работна позиција пратете го Вашето CV на lingvafan@yahoo.com