fbpx

Лингвафан

Професор по АНГЛИСКИ ЈАЗИК

  • Полно работно време

Лингвафан, центар за странски јазици Скопје има потреба од професор по АНГЛИСКИ ЈАЗИК , за работа со физичко присуство од септември 2022 год. Испратете CV исклучиво на lingvafan@yahoo.com

Преглед на работа

За да аплицирате на оваа работна позиција пратете го Вашето CV на lingvafan@yahoo.com