fbpx

Пиљара Џери Фреш

Работа во маркет

Месечна плата:

Итно имаме потреба од персонал за работа во маркет, на реон Долно Лисиче.

За повеќе информации јавете се на телефонскиот број 078547511, Пиљара Џери Фреш.

Преглед на работа

Пиљара Џери Фреш