fbpx

РАВВА - БООКС

КОЛПОРТЕР

  • Полно работно време
Месечна плата:

Вработуваме агентки за теренска продажба (колпортер), женски лица.

Потребни вештини:

– Комуникативност

– Љубезност

– Работа во тим

Искуство во продажба и возачка дозвола Б категорија се сметаат за предност.

Вашето CV со слика испратете го на vrabotuvanje.books@aol.com

Дополнителни информации на тел: 077 683 946.

Преглед на работа

РАВВА – БООКС

079 345 301 info.books@aol.com

За да аплицирате на оваа работна позиција пратете го Вашето CV на vrabotuvanje.books@aol.com