fbpx

ТЕРМО СИСТЕМ

Возач – дистрибутер со Б категорија

  • Полно работно време

ТЕРМО СИСТЕМ дооел е формирана во 2003 год. во Скопје како фирма чија главна дејност е увозот, трговијата, инженерингот и изведбата на инсталации во областа на греење, водовод, соларни системи и климатизација

Ние сме секогаш отворени за соработка со млади, стручни и амбициозни луѓе со цел – остварување на заедничките интереси.

Доколку она што претставува Ваша понуда, нуди квалитет и визија за остварување на заедничката цел, штета би било да не пратите кратка биографија со Вашите податоци.

Можете да бидете спокојни за нивната доверливост и приватност.

Ако одговорот не го добиете веднаш, не се разочарувајте.

Вашата пријава ќе биде зачувана во нашата архива и ќе ве повикаме веднаш штом се укаже потреба за работните способности што ги поседувате.

Поради отварањето на новиот салон и зголемениот обем на работа, имаме потреба од вработени на следниве позиции: Возач – дистрибутер со Б категорија

Потребни квалификации:

  • Образование ССС
  • Предност со работно искуство во дистрибуција на роба
  • Основно познавање на работа со компјутер
  • Возачка валидна дозвола со Б категорија

Личен профил:

  • Висока мотивираност, самоиницијативност
  • Тимска работа
  • Способност за преземање одговорност

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) со наслов ВОЗАЧ на следната email адреса: info@termosistem.com.mk

Преглед на работа

ТЕРМО СИСТЕМ