fbpx

ВТЛ

Монтери/Сервисери

  • Полно работно време
Месечна плата:

МАКЛИФТ е компанија со долга и успешна деловна традиција, една од водечките компании во областа на индустријата за лифтови. МАКЛИФТ обезбедува професионална услуга со обезбеден квалитет, осигурувајќи дека транспортните потреби на нашите клиенти се безбедно и сигурно задоволени.

Потребни ни се колеги за работните места лифт-монтер и сервисер на лифтови, помошник монтер на лифтови и асистент сервисер на лифтови за кои се обезбедува дополнителна обука и специјализација.

Почетна локација Идризово Скопје, работно време од 07:30 до 15:30 часот.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

Минумум ССС
Работно искуство (пожелно), но не и задолжително

Ние нудиме: Унапредување во деловното работење, редовна исплата на платите

Преглед на работа

За да аплицирате на оваа работна позиција пратете го Вашето CV на oglas@maklift.com