fbpx

ВТЛ

Монтери/сервисери

  • Полно работно време
Месечна плата:

Потребни ни се работници за работните места:

  1. Лифт-монтер и сервисер на лифтови
  2. Помошник монтер на лифтови
  3. Асистент сервисер на лифтови.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Способност за тимска работа и работа на терен
  • Минумум ССС
  • Работно искуство (пожелно), но не и задолжително
Преглед на работа

За да аплицирате на оваа работна позиција пратете го Вашето CV на pooglasvrabotuvame@gmail.com