fbpx

Како функционира

Регистрирајте се

Работа за тебе е веб портал за вработување во Македонија.

За огласувачите на работа, првиот чекор е да се креира сметка.
А, за сите оние што бараат работа, креирањето на сметка е по избор.

2

Креирај сметка

Сметка се креира со опцијата РЕГИСТРИРАЈ се. Се внесуваат e-mail адреса, корисничко име
и се одбира како да се регистрира, како кандидат или работодавач. Со тоа, сметката е креирана.

3

Објавете оглас

Огласете го работното место. Огласувачите на работни места ќе добијат известување преку е-маил. Ќе можат да управуваат со огласите за работни места и пријавените кандидати преку контролната табла. Ќе може да ги прегледаат апликациите и прегледаат кандидатите, се од едно место.

4

Аплицирајте

За барателите на работа, за полесно наоѓање на Вашата посакувана работа, пребарувајте ги отворените работни места по категории.

Апицирајте за посакуваната работна позиција. Испратете го Вашето CV. Обрасци за Cv на македонски, албански и англиски јазик, моѓете да најдете тука

Ви посакуваме среќа!

5

Уредување на сметка/лозинка

При второто најавување на Вашиот профил,  го внесувате Вашето корисничко име, и ја одбирате можноста „Заборавена
лозинка“ за да ја ресетирате лозинката, т.е да ја Внесете Вашата лозинка.
Известување за ресетирање на лозинката, ќе пристигне на Вашиот e-mail. После потврдата ќе имате можност да ја внесете Вашата нова лозинка.