fbpx

Oglasi za rabota

Пакети за огласи

Цени за објавување на поединечни огласи

Пакети

 • Бесплатен оглас

  ден

  Опис

  • Објава на 1 оглас
  • Огласот ќе биде прикажан 3 дена
  • Огласот ќе биде поставен на долната позиција, под платените огласи
  • Поддршка за корисници

  Додади во кошничка

 • Платен оглас

  599 ден

  Опис

  • Огласот ќе биде објавен 15 дена
  • Прикажан со лого
  • Позициониран на горна позиција, под блокот со Издвоени огласи
  • Поддршка

  Додади во кошничка

 • Издвоен оглас

  899 ден

  Опис

  • Огласот ќе биде објавен 15 дена
  • Прикажан со лого
  • Прикажан на горна позиција, издвоен над другите огласи
  • Поддршка

  Додади во кошничка

 • Пакет Бизнис

  6.000 ден

  Опис

  • 30 објавувањa на огласи за работа во период од 60 дена
  • 15 издвоени огласи
  • Приказ по оглас 15 дена
  • Премиум поддршка

  Додади во кошничка

 • Рекламирање

  1.500 ден

  Опис

  • Споделување на огласот на социјалните мрежи Facebook и LinkedIn
  • Веб банер во траење од 7 дена

  Додади во кошничка

 • Пакет Голден

  12.000 ден

  Опис

  • 60 објавувањa на огласи за работа во период од 180 дена
  • 60 издвоени огласи
  • Приказ по оглас 15 дена
  • Премиум поддршка

  Додади во кошничка